dimarts, 26 de febrer del 2013

Secretàries eficients

Hem manllevat aquest vídeo del bloc de Saphi Sarai. Ha estat impossible estar-nos-en, és una meravella que no deixa indiferent i que invita al sexe de manera immediata. Esperem que el gaudiu amb la mateixa intensitat que ho hem fet nosaltres.


El vibrador (1)


Que no t'enredin


dilluns, 25 de febrer del 2013

Ofegueu-me dones, amb litres de semen.


Los guateques de los años 1980


La muerte de la actriz Sylvia Kristel, protagonista de la película erótica francesa Emmanuella, ha puesto de moda la época de los 80, y una de ellas eran los guateques y las fiestas que se hacían en tu casa y en las de tus amigos, se ponía música para bailar, y se bebían cubatas y refrescos, yo creo que era lo más parecido al botellón actual.

También es la época del destape en revistas y cines, que empezó por enseñar las tetas de casi todas las actrices de ese momento. De los años 80, he recuperado este video, que las protagonistas son chicas, que toman una bebida afrodisíaca y acaban...




Col·laboració de Nerus

Plaers



divendres, 22 de febrer del 2013

La peli del cap de setmana: Kamasutra

Per aquest cap de setmana no presentem una pel·lícula, pròpiament. Mes aviat es tracta d'un reportatge que ens suggereix el nostre col·laborador Nerus, que amb el títol de Kamasutras ens proposa les postures d'aquest manual. Així, doncs, a practicar.


Col·laboració de Nerus

Historia d’amor i sexe en SMS


Les noies de la Carmanyola Picant ens estan preparant una història eròtico picantona per a la presentació del nou llibre del Dr. Flo. No us ho perdeu, Apunteu-vos-ho amb lletres de colors a la vostra agenda.

Divendres 22 de març a les 19,30 a les cotxeres de Sants.
Dissabte 23 de març a les 18,30 a la Biblioteca Central de Terrassa.


Per llegir amb més claredat la sinopsi, cliqueu sobre la foto per ampliar-la

Pthirus pubis de marca


Podeu trobar una descripció de les Cabres clicant AQUÍ

dijous, 21 de febrer del 2013

Algú més s'apunta a la festa?



Vibrador despertador


El món de la joguina eròtica no té aturador, cada dia sorgeixen noves possibilitats. Avui us presentem aquesta novetat per a despertars plaents, un vibrador-despertador.

Es tracta, com es ben evident de programar l’horari, posar aquest adaptable estri dins les braguetes i esperar a l’hora.

A més de l’automatització de la programació horaria, es pot utilitzar com a vibrador manual quan tu vulguis, vaja un bon company d’insomnis.

Us recomanem que preveieu avançar l’hora de despertar, que no se us faci just arribar a la feina.


Més informació a la web oficial clicant AQUÍ 



I tu què ets?



dimecres, 20 de febrer del 2013

La Jo gaudint del gel


Mapa dels orgasmes


Transcrivim aquest article publicat pel diari Ara el 21 de setembre del 2011 que tracta sobre un estudi realitzat per establir detectar el mapa dels orgasmes en el cervell de les dones.

Una altre informació curiosa sobre l’activitat del cervell va sortir a les notícies fa poc. De nou amb tècniques de imatge de l’activitat del cervell aconseguides per ressonància magnètica nuclear (o RMN) van dibuixar un mapa de les zones del cervell que s’activen quan una dona té un orgasme. Semblaria que això ja s’havia de saber des de fa temps, però el cas és que fins ara quasi tot el que s’havia estudiat respecte als orgasmes i el cervell era en homes, de manera que si que tenia alguna cosa de nova aquesta informació.

 L’estudi es feia situant voluntàries dins un aparell de RMN i mesurant l’activitat cerebral mentre es masturbaven però limitant l’estimulació a zones concretes. Quan la dona arribava a l’orgasme, simplement havia d’alçar la mà per indicar el moment. I els resultats han estat, com acostuma a passar, una barreja de coses previsibles i de sorpreses inesperades.

Per començar, la part del cervell activada és bàsicament la mateixa que s’activa en cas els homes. Però si es mira amb més detall es veu que dins la zona en qüestió hi ha diferències. No és detecta exactament la mateixa activitat si l’orgasme es desencadena per estimulació del clítoris, de la vagina o del coll de l’úter. Tot són orgasmes, però hi ha diferències. Més interessant encara. Si la estimulació es fa en els mugrons, també es pot aconseguir un orgasme amb activació de la zona del cervell que correspon als genitals. De manera que a les vies nervioses hi ha curt-circuits que poden induir respostes similars partint d’indrets diferents.

Es pot dir que no calia tant aparell per esbrinar això. Però en realitat, és important perquè a l’hora de descriure un orgasme cada persona és un món i resulta molt difícil esbrinar del cert que passa dins el cervell. Moltes vegades s’ha dit que l’orgasme vaginal no existeix i que si ho sembla només és per la estimulació del clítoris que té lloc durant l’intent. Però les dades d’aquest estudi indiquen que si que és una entitat diferent. Altra cosa és que hi hagi camins fàcils i altres de més difícils.

Algunes dades poden ser importants en persones que han patit lesions medul·lars. S’ha pogut identificar els nervis responsables de portar el senyal des de la zona genital fins el cervell. En principi semblaria que si la medul·la està seccionada no pot arribar la percepció, però se sap que hi ha dones que relataven amb aquesta mena de lesions que si que notaven alguna cosa. L’explicació ha resultat ser que no tots els nervis viatgen per la medul·la. N’hi ha, com el vague, que poden portar l’estímul per altres camins. I si, com indica el mapa que han fet, a partir dels mugrons també hi ha creuament entre vies que acaben activant la zona del cervell implicada, es poden dissenyar estratègies per ajudar a recuperar el plaer a persones que han patit lesions medul·lars.

En realitat aquest no és l’únic estudi que s’ha fet en aquest sentit. El mateix grup ja havia fet treballs analitzant quantes àrees del cervell funcionaven durant l’estimulació sexual. I com era previsible, n’hi havia un grapat d’implicades. Des de l’hipotàlem, que regula la temperatura corporal, fins a zones relacionades amb la memòria, la imaginació, la consciència, la satisfacció i, molt clarament, les zones relacionades amb el dolor. Una relació entre el plaer i el dolor que s’ha intuït des de sempre, però de la que mai no li hem acabat de treure l’entrellat.

Curiosament, hi havia activitat diferent si l’estimulació se la feia ella mateixa que no pas si ho feia la seva parella. La masturbació posa en marxa més intensament àrees relacionades amb la imaginació i la memòria. En canvi, si eren estimulades per la parella, el que s’observava era una desactivació de les regions que controlen el comportament i la consciència. Això pot ser un efecte secundari o pot ser una part important del camí que porta a l’orgasme. Es pot especular que si algunes persones tenen dificultats per aconseguir l’orgasme podria ser que tinguin el problema en la capacitat per desactivar aquestes zones del cervell.

Tot plegat fa gràcia (com quasi tot el que es relaciona amb el sexe) però no deixa de ser interessant. I també és divertit el relat que fan algunes voluntàries que van participar en l’estudi (voluntàries però cobrant 100 $). Per començar, l’estimulació la feien amb una joguina, però no servia qualsevol. Si tingués parts metàl·liques saltaria per els imants de l’aparell de RMN. També era empipador sentir-se observada per l’equip investigador. Segurament ells estarien més interessats en el mapa del cervell  de l a pantalla que en el que passés sota el llençol, però no deixa de ser intimidant.

I el que més semblava empipar era que calia tenir el cap fixat per poder captar les imatges. Un orgasme sense poder moure el cap ni un mil·límetre no acaba de ser del tot com Déu mana.

Però pel que sembla, no era tan greu com es podria pensar i s’ho prenien amb bon humor. Alguna deia que per la ciència hi ha donants d’òrgans, però ella, de moment, es limita a contribuir com a donant d’orgasmes.

Podeu llegir-lo en el seu lloc original clicant AQUÍ



L'estenedor de la veïna



dimarts, 19 de febrer del 2013

Sense parar


Speculum al foder (Manual del cardar). Segle XV.



Transcrivim l’entrada del bloc Eixa altra Edat Mitjana que ens dóna a conèixer el que va ser el primer manual eròtic europeu.

Speculum al foder: la importància del sexe

   A mig camí entre la prosa científica, el tractat pràctic per al benefici de la salut i el discurs eròtic, l’Speculum al foder és una obra única en tota la producció romànica medieval, redactat anònimament en català i conservat íntegre en el manuscrit 3356 de la Biblioteca Nacional de Madrid i només parcialment en el 10162, copiats ambdós en el segle XV. En la primera de les tres parts que el composen, l’Speculum pren forma de regiment de sanitat sexual masculina i, imbuït dels preceptes de la medicina galènica, presenta consells sobre com, quan i quant s’ha de practicar el sexe; remeis i receptes casolanes per a multiplicar i espessir l’esperma o estimular l’apetit sexual; ungüents que fan “arreçar e forcen lo membre“ i, fins i tot, viandes i medicines “per créixer la verga“, amb ingredients diversos que s’emmarquen en la teoria humoral, des del punt de vista de l’andrologia aplicada.

   “Encara: lo peix rostit, con lo menjaràs cald ab ceba, creix molt lo foder. E guarda que no el menugs fred. E així mateix, menjats espàrrecs cuits rostits ab mantega de vaques, e que hi mescles vermells d’ous: és fort bo a açò.”

   En alguns passatges d’aquesta primera part, l’obra tradueix bastant fidelment el Liber minor de coitu, un tractat d’andrologia confegit a Salern envers el segle XII a partir de Liber de coitu de Constantí l’Africà. Però l’autor de l’Speculum és conscient que no basta amb l’andrologia i la higiene íntima dels homes sinó que, si s’ha de practicar el coit amb les dones, el mascle “cové que sàpia llurs maneres e llurs costumes, e que les maneig e seguesca per ço que entena ella e açò que més la vença a la voluntat“. Per això, en la segona i la tercera part, aquest compendi del saber sexual medieval presenta un peculiar ars amandi (inspirat en Ovidi) on parla de les maneres i gustos de les dones, així com de les seues tipologies (segons l’edat, el físic o el desig sexual) i característiques amoroses.

   “De la noblesa de les fembres e la bellesa, és que haja en la fembra cuatre coses molt negres, és a saber: los cabells, e les celles, e les pestanyes, e lo negre dels ulls. E quatre coses molt vermelles, és a saber: la color [de les galtes], e la llengua, e les ginyives, e los llambrots [llavis]. E quatre coses molt blanques, és a saber: lo color, e les dents, e el blanc dels ulls, e les cuixes. E quatre molt estretes, és a saber: los forats del nas e les orelles, e la boca, e les tetes, e los peus. E quatre molt primes, és a saber: les celles, e les narils, e los llambrots, e les costelles. E quatre molt grans, és a saber: lo front, e los ulls, e los pits, e les anques. E quatre molt rodones, és a saber: lo cap, e el coll, e los braços, e les pernes [cuixes]. E quatre molt odorants, és a saber: la boca, les narils, les aixelles, e el cony.” 

   Tanmateix, el que fa realment única aquesta obreta són els detalls de la vida sexual femenina (“les fembres que los ve lo talent molt tard (…) usen de godomassí [consolador fet amb cuir de Gadames]“), els consells pràctics per al “maneig” de les dones i l’art de les postures (“les maneres del foder“) que apareixen al final de la tercera part, al més pur estil Kamasutra i amb ressonàncies dels tractats àrabs.

   “Ítem, si l’home acaba tantost e la fembra tard, roman molt escarnida la fembra. E per ço, quan l’hom comença a foder, deu pensar en algunes coses e no pens en lo foder (…) E si per aventura la fembra serà d’aquelles qui acaben tard, cové a l’home que jug ab ella, e pos-li la mà sobre el cony e estrenga-li, e freg-lo-li entrò que sia escalfada e encesa, que haja volentat de foder. E estia aparellada en quatre peus, e pos-li un capçal [coixí] dejús les mans, cor és bo per açò, e meta-li la verga en lo cony per detràs.”

Podeu veure l'entrada original clicant AQUÍ


Gelat calent



dilluns, 18 de febrer del 2013

Cocktail d'orgasmes

La pornografia mata


L’expivot de bàsquet Matt White, que va jugar amb el Granollers i el Girona, va morir assassinat per la seva dona per que la nit anterior havia estat visionant pel·lícules pornogràfiques. Alerta doncs amb el que feu, les conseqüències poden ésser imprevisibles.

Podeu veure la notícia clicant AQUÍ

Quina joia!



dijous, 14 de febrer del 2013

Jugant amb els peus



Sensaciones 2


Estoy ensillando mi caballo en las cuadras del Club de Hípica, enfrente mío, esta saliendo por la puerta una chica montada en su caballo, debe de hacer poco tiempo que es socia del Club, y la verdad no me había fijado mucho en ella, hasta estos últimos días, que la he estado observando más detenidamente. Es de complexión delgada, bajo los pantalones ceñidos de montar, se le notan unos muslos musculosos y bien formados, unas botas de color marrón acaban de estilizar sus piernas, de detrás de su gorrita sale una trenza de pelo rubio, que cae sobre la chaquetilla. Por delante la chaquetilla entallada deja entrever unos pechos grandes bien formados.

A los pocos minutos salgo montando mi caballo, voy por el camino a trote, al rato me adentro en el bosque, cabalgo con más parsimonia por los árboles y los matorrales, a lo lejos observo un caballo desmontado, y hurgando en las zarzas a la chica que había salido a montar poco antes que yo, me acerco y le pregunto si tenía algún problema, ella me dice que creía haber visto entre los arbustos un animal, quizás un jabalí, y por temor a que se asustara el caballo y pudiera caerse de él, había descabalgado, y estaba moviendo las ramas para asustar al posible animal.

Me baje del caballo, y me acerque, le dije hola me llamo Alonso, y ella me dijo y yo Gaby. Entre los dos seguimos moviendo los matorrales, en uno de los movimientos, Gaby con la mano me rozo por detrás el pantalón, me di la vuelta y en un gesto instintivo la cogí por la cintura, nos quedamos mirándonos a los ojos, tenía unos ojos preciosos azul claro, se saco el gorro y dejo toda su melena rubia al aire, era guapísima, me abrazo y me beso con pasión en los labios, abrimos nuestras bocas y entrelazamos las lenguas. 

Nos separamos y Gaby me indico que sacara la silla del caballo, y la pusiera en el suelo al regazo de un árbol, ella mientras se saco la chaquetilla, las botas, los pantalones y el tanga, se quedo desnuda, se acerca y me empuja sobre la silla, me quita las botas y me baja los pantalones y el slip, seguidamente se da la vuelta inclinándose hacia delante, se espatarra delante de mi cara, me coge la polla y se la mete toda de golpe en la boca, yo al ver el coño delante mío con el monte de venus rubito, me lo empiezo a comer, dando toquecitos con la lengua en el clítoris, mientras Gaby me esta haciendo una mamada de antología, la forma de la silla inclinada hacía abajo, hace que resbale su cuerpo sobre mi abdomen, y se trague la polla hasta el fondo de la garganta, dándole arcadas, pero en vez de quejarse gime de placer, en una de estas tragadas casi me corro, Gaby se dio cuenta y levantó el cuerpo, desplazó el culo hacía delante con dificultad, metiéndosela en el coño, yo con las dos manos la cojo por las caderas ayudándola, y la sigo acompasadamente, ella chilla en cada penetración, porque debido a la postura se la mete toda sin control, a los pocos minutos da un fuerte chillido y se corre, bajándome todo su liquido por los muslos, yo ya no aguanto más y me levanto, Gaby se da la vuelta cogiéndomela, me la lame de arriba para abajo y al mismo tiempo metiéndosela en la boca, no tardo en correrme en sus tetas, bajándole la leche por su cuerpo, acaba deslizándose por la silla de montar hasta el suelo.

Nos vestimos, recojo la silla, acomodándola en el caballo, me despido de Gaby, me subo y salgo al trote, al rato me giro, y a lo lejos la veo que ella sigue hurgando con una rama entre los arbustos.   

Col·laboració de Nerus         

Per a la Princesa del Fuego



dimecres, 13 de febrer del 2013

dimarts, 12 de febrer del 2013

Multiorgasmes

16 tipus d'orgasmes femenins


Del bloc Viure el sexe extraiem aquesta entrada en la que ens descriuen 16 tipus d'orgasmes en les dones. Pregunta: Amb quin tipus et sents identificada?
1. Asmàtica: uhh … Uhhh … Uhhh!

2. Geogràfica: Aquí, aquí, aquí, aquí!
3. Matemàtica: Més, més, més, més!
4. Religiosa: Ai Déu meu, ai Déu meu!
5. Suïcida: Em moro, em moro!
6. Homicida: Si pares ara, Et mato!
7. Zootècnica: Vinga el meu mascle, vinga!
8. Porrista:  Fot-li, fot-li
9. Professora d’anglès: Oh … yes, oh … good …
10. Tipus Projecte Un: No paris! Segueix, segueix!!…¡ No paris! Segueix, segueix!
11. Negativa: Nooo, noooo!
12. Positiva: Sí .. sí … sí!
13. Professora: Sí .. això … per aquí … molt bé … correcte … perfecte.
14. Desinformada: Què és això? … Per què? … Què em fas?
15. Analista de sistemes: OK. El procés ha finalitzat amb èxit.
16. Clarivident: Ho sento venir … ja gairebé ve … ho veig, ho veig.

Cony!


dilluns, 11 de febrer del 2013

En remull


Nobuyoshi Araki


La nostra col·laboradora Bonarisa ens proposa visitar aquesta entrada on es pot visionar un portafoli del fotògraf japonès Nobuyoshi Araki. A més d’altres col·leccions d’autors de fotografia eròtica, al portal mexicà de comunicació i expressió Dfacto,

Per veure-ho, cliqueu AQUÍ

Col·laboració de Bonarisa

Que veus?



divendres, 8 de febrer del 2013

La pel·lícula per al cap de setmana


La Carmanyola Picant, imparable


Aquestes noies de la Carmanyola no paren d’anar amunt. La Vanguardia se n’ha fet ressò i van participar al programa Versió Rac 1 del Toni Clapès


Llegiu AQUÍ l’article de la Vanguardia

I escolteu la divertida entrevista AQUÍ

No deixeu de visitar la web de la seva botiga virtual clicant AQUÍ


Acudit dolent



dijous, 7 de febrer del 2013

Tots per a tots



Orgasmes


Programa El Mirall, de Catalunya Ràdio, de 50 minuts de durada, dedicat a l'orgasme emès el dia 1 de febrer d'enguany.


El psiquiatra Joan Romeu, en el minut 10, no es que estigui gaire encertat quan diu que al 50 anys, el període refractari en els homes és de 15 dies. Fals, fals i fals. Us ho juro!!! I no em faré el "xulo" explicant batalletes.

Guia per no perdre el nord


dimarts, 5 de febrer del 2013

Massatge plaent


Joc de la Oca eròtic

(Clica sobre la imatge per veure-la ampliada)


Aquest joc està obert a que li pugueu posar tantes normes pròpies com us doni de sí la imaginació.

MATERIAL JOC
- 2 o més jugadors
- 1 fitxa per Jugador
- 1 dau
- 1 tauler (subministrat, imprimeix-lo)
- Targetes amb els noms dels jugadors (una per jugador, procureu que no es vegi el nom)
- Ganes de passar-s'ho tan bé com pugueu


INSTRUCCIONS

El mecanisme del joc és el del clàssic de la Oca.

Els jugadors estableixen torns de sortida a sorts, tiren el dau i avancen amb la seva fitxa tantes caselles com digui el dau.

Cada casella té una proba per al jugador que cau a ella. Si és una proba per a dos s’ha d’escollir en aquell moment una targeta a l’atzar de les que tenen els noms dels jugadors, havent de fer la proba amb la persona que li toca. El jugador que es negui a fer una determinada proba haurà de pagar amb una de les peces de roba que porti posades.

Existeixen caselles especials com ara:
* TIGRE (1, 5, 10 ...): "De tigre a tigre i tiro per que em persegueix"
* LLIT (6, 13): "De llit a llit i tiro per que tinc delit"
* CONDÓ (29, 53): "De condó a condó i tiro per que m’agrada un colló"
* E. T. S. (64): Malaltia venèria! Torna al principi.
BIRRA * (48): Per dificultats de mobilitat, un torn sense tirar.
* MUNIPA (41): Multa per excés de pendoneig, dos torns sense tirar.
ESGLÉSIA * (28): 3 torns sense tirar com a penitència per els teus pecats.
* PUTI-CLUB (17): Et quedes a descansar 4 torns.
* 69: Si entres a la casella amb tirada exacta (hi ha rebots), esculls la proba que vols que es realitzi i qui vols que la realitzi. La persona escollida no pot negar-se devant el poder del gran Tigre.

Neteja't la ment



dilluns, 4 de febrer del 2013

Sis minuts amb la Jo, una delícia de dona.



El punt U i l'orgasme

Al bloc amic de la Gran Deessa hem llegit aquest article que pensem que és molt interessant, esperem que us agradi

Per accedir a l’article original, cliqueu AQUÍ, és un bloc molt recomanable.


Vols tenir un orgasme oral? Guia per arribar-hi utilitzant la tècnica d'exploració del "Punt U".

Per arribar a aquest tipus d'orgasme es requereix de l'exploració oral del Punt "U" que és l'àrea just sota del clítoris i sobre de l'obertura vaginal, per on s'expulsa l'orina. Aquest triangle conforma els punts excitants de l'orgasme. La idea tracta de sostenir i repetir que quan sentis que estàs a punt d'arribar et retiris. Tot és qüestió de gestionar el temps i canviar de postures.

La primera vegada, moltes dones volen fins al clímax en boca de l'home fins a no poder seguir més. Després d'una certa experiència amb aquest tipus de relació la majoria de dones troben que es pot anar fent venir repetidament si l'home alleugereix la pressió de la seva llengua quan ella culmina i després segueix lenta i suaument per una estona, evitant el contacte directe amb el clítoris. L'home en aquest moment ha de seguir amb la seva llengua com si dibuixés cercles al voltant del clítoris, però sense tocar-lo. Si poden, seria millor que es miressin als ulls (en aquesta posició: ell amb cara entre les cames d'ella), per demostrar que estan realment allà, l'un per l'altre, mentre ell segueix llepant els llavis vaginals i fa com si els aspirés, per després deixar els llavis de la vagina al voltant del clítoris. Lentament, i omplint-se la boca de lubricació, torna suaument a dibuixar cercles lents amb la seva llengua, tot just tocant el clítoris, per després anar augmentant gradualment el contacte fins que la dona estigui a punt per més.

Has de portar el control: Tot just sentis que estàs arribant al clímax fes canviar de moviments: necessites estar relaxada, així que respira profundament des de l'estómac. Durant el sexe oral, fes-ho que pressioni constantment el teu punt "U" amb el seu llavi inferior.
És excitant perquè tu controles la intensitat del teu orgasme, a més, quan fas això el clímax és més prolongat i plaent.

Variació: Si decideixes deixar-te penetrar canvia de posició per estar a sobre, el que et dóna el control de tota la fricció que vols o necessites. És a dir, després del sexe oral, puja sobre d'ell, inclinant cap endavant amb les cames ben obertes per experimentar el punt "U", i obtenir major contacte de la part superior de la vagina amb la base del penis.

Aquesta mirada


Coneixes aquesta mirada que tenen les dones quan volen fer sexe amb tu?...
Jo tampoc...

Steve Martin

divendres, 1 de febrer del 2013

Pel·lícula per al cap de setmana: Up 'n coming

Sensaciones 1


Amb el títol Sensaciones, el nostre col·laborador Nerus que ens ha anat amenitzant els darrers mesos amb les seves Charlas de vestuario, inicia una nova serie de relats que esperem que us agradi força.


Acabadas las Charlas de Vestuario, hasta tener nuevas experiencias, empiezo unos nuevos relatos sexuales, de aparición quincenal, con el título de Sensaciones. Con estos relatos, quiero expresar situaciones reales o ficticias de momentos puntuales de la vida cotidiana, momentos relativos al estado de ánimo, un momento emotivo, un momento erótico, al lugar y entorno que ocurren los hechos, y a los diferentes tipos de personas, que concurren en cada situación. Todos estos ingredientes contribuyen a terminar cada relato, con un acto sexual completamente diferente.


Era una fría noche de Otoño, salía muy tarde del gimnasio, me dirigía hacia la salida, notaba mis músculos cansados después de casi dos horas de esfuerzo, entre estiramientos, carrera y diferentes maquinas de musculación. Iba inmerso en mis pensamientos cuando de pronto, vi delante de mí una silueta angelical, la verdad no se si era una aparición o una imagen real.

La chica era de mediana altura, llevaba unas mallas negras que marcaban todas las formas de sus perfectas piernas, seguí mirando hacia abajo y en sus pies calzaba unos botines de tacón color marrón claro, llevaba puesta una cazadora negra que tapaba parte de su culo, y en cada paso que daba, dejaba ver, apretadas por esa malla, parte de sus nalgas que en medio dibujaban la línea de lo prohibido. De su cabeza brotaba una melena de pelo castaño, que caía sobre sus hombros, en la espalda semitapada por su cabello, sobresalía una mochila, que se iba zarandeando al tiempo de sus pasos, esto me hizo imaginar el movimiento que debían tener sus pechos al compás de la mochila.

La chica como si intuyera lo que iba a pasar, dirigió sus pasos hacía la pared del pasillo, hasta pararse en un rincón oscuro, me acerque y la cogí a la altura de la espalda, su pelo olía a champú recién duchada, mis labios besaron su cuello, que tenía sabor a perfume, mis manos fueron bajando por la cintura y la cadera, hasta llegar a las mallas, las baje y deje al aire su culo, que en su centro, en contraste con su tersa piel blanca, resaltaba la tira negra de su tanga.

En la penumbra del rincón le baje el tanga, también saque mi polla del chándal, que ya la tenia con una erección enorme, la roce por ese culo turbador, le abrí las piernas espatarrándola, y entre sus gemidos de placer la fui penetrando delicadamente. En ese momento mi polla estaba disfrutando de su sexo, mis manos apretaban sus pechos, mis labios succionaban sus lóbulos y besaban su cuello, era mía toda ella. Seguía follándola con movimientos rítmicos, estos fueron cada vez más rápidos, mi polla en cada golpe que daba entraba un poco más en su coño, los gemidos de placer de los dos fueron incrementándose, hasta que ella entre jadeos y movimientos convulsivos tuvo un orgasmo, al mismo tiempo tenso todo su cuerpo poniéndose de puntillas, al bajar se clavo toda la polla hasta el fondo, esto me hizo explotar y soltar toda mi leche, en varias oleadas dentro de ella, estuvimos unidos unos minutos, disfrutando de la corrida de ambos.

Nos separamos, me agache para subirme el chándal y cuando mire al frente ya no había nadie.

Muchos días al salir del gimnasio me espero en el pasillo para ver si me la encuentro, también he preguntado a los empleados y no la conoce nadie, yo seguiré con el recuerdo de aquella noche y la esperanza de encontrarla algún día.     

Col·laboració de Nerus

Tu muñeco