dilluns, 25 de maig del 2015

2, 3 i 4



Tècnica sexual: El petó de Singapur


El sexe està ple de secrets i pràctiques mil·lenàries capaços de fer-nos tenir orgasmes molt intensos.

Una d'aquestes tècniques és l'anomenat "petó de Singapur", mitjançant el qual la dona aconsegueix una sensació de succió amb la vagina, durant la penetració. 'Encara que sona complicat, tot és qüestió de pràctica!

A vegades oblidem tot el complex entramat de músculs que conformen i envolten la nostra vagina. Si aprenem a controlar-los, la penetració deixarà de ser quelcom passiu per a la dona, ja que podrem estimular el penis amb els moviments de les nostres parets vaginals. Et recomanem que provis exercitant la teva musculatura pèlvica per aconseguir orgasmes més intensos i un sexe més plaent.

Controlant les parets de la vagina, la dona aconsegueix un efecte de "succió". Amb petó de Singapur, també anomenat "pompoir" i "kabazza", s'aconsegueix controlar el múscul pubocoxígeu per crear un efecte de "succió", similar al que fem durant una fel·lació. Aquesta tècnica es basa en contraure la vagina durant la penetració, mentre el membre està dins, augmentant així l'estímul tant per l'home com per la dona.

Es diu que entre les dones més famoses que sabien fer el petó de Singapur es troba Diane de Poitiers, l'amant oficial del rei Francesc I i Enric II de França. A part de la dama francesa, les Geishes també s'entrenaven per aconseguir controlar la musculatura pèlvica. Parlem d'una tècnica que té més de 3.000 anys!

Com es fa el petó de Singapur? Per aconseguir el petó de Singapur, la majoria de dones ha de practicar durant un temps, però, algunes afortunades són capaços de fer-ho de forma natural. Per aconseguir fer el famós petó de Singapur hem de practicar regularment els exercicis de Kegel, que enforteixen la musculatura i ens ajuda a aconseguir el control que estem buscant. A part del plaer que proporciona, exercitar la musculatura i el sòl pèlvic també té altres beneficis com, per exemple, prevenir la incontinència urinària o facilitar la recuperació després d'un part natural.


Segons els experts, la postura més recomanada per fer el petó de Singapur és amb l'home estirat, cap per amunt, totalment passiu. La dona, a cavall sobre ell, és qui controla la situació. L'efecte del pompoir és molt subtil, pel que si volem notar-ho és important que el penis quedi quiet dins de la vagina.

Extret del web Pasionis- Per veure el text original, en castellà, cliqueu AQUÍ

Doble estimulació