dimarts, 6 d’octubre de 2015

5 Consells per tenir cibersexe


Les noves tecnologies ens fan la vida més fàcil, i el cibersexe és una de les seves grans aplicacions. Mitjançant una trucada de vídeo podem tenir un orgasme amb una altra persona que viu a quilòmetres de distància, no sona fins i tot poètic?

El cibersexe és una experiència plena de morbo i plaer, però també hem de prendre algunes precaucions. La primera pregunta que ens hem de fer és: Conegut o desconegut? Moltes parelles que tenen una relació a distància utilitzen internet per sentir-se més propers i no perdre el contacte íntim. No obstant això, cada dia creixen els aficionats a tenir cibersexe amb persones que acaben de conèixer. Aquesta pràctica pot ser molt excitant, però hem d'estar segurs i disposats a experimentar-la, i anar a poc a poc.


Tips per gaudir del cibersexe amb desconeguts

1. Crea un personatge
El millor per protegir la teva identitat i deixar-te portar és crear-te un personatge. Qui t'agradaria ser? Pots triar un nom i una història plena d'anècdotes picants i actuar com aquesta persona. Vesteix-te i parla com el teu personatge, aprofita per dir coses que el teu jo de veritat mai s'atreviria a dir i deixa't anar la cabellera. Fins i tot pots posar-te un antifaç o unes ulleres perquè ningú et reconegui si fas servir webcam. Recrea't en el teu paper.

2. Comença a poc a poc
Si sents curiositat pel cibersexe no cal que el primer dia et posis davant de la càmera web. Comença llegint fòrums pujats de to i visita xats de sexe en línia. Aquí podràs tenir les teves primeres experiències de cibersexe sense imatges, només amb la teva imaginació, i veuràs si l'experiència t'agrada prou com per passar a les trucades de vídeo.

Encara que sigui impersonal, hi ha pàgines de xat molt populars, com Chatroulette, en què podràs provar com et sents mostrant davant un desconegut i veient també a ell. No necessites donar correus ni senyals, i només cal enfocar la càmera lluny de la cara per a ser una misteriosa desconeguda. Atreveix-te!

3. El que passa al ciberespai es queda al ciberespai
Quan acabis de tenir una sessió de cibersexe, deixa el teu paper a un costat i recupera la teva veritable identitat. Converteix aquesta experiència en el teu petit secret. Gaudeix i no et penedeixis, lluny de fer mal a ningú, també li has aportat una bona estona a l'altra persona.

No donis dades de contacte ni pistes sobre la teva identitat, limita't a gaudir d'aquesta estona ple de morbo amb algú que busca el mateix que tu. Tampoc preguntis res personal a l'altra persona, el que passa al ciberespai és millor que no surti d'aquí.

4. Exhibicionista o voyeur per un dia
Si vols veure com funciona la cosa abans de llançar-te, pots entrar en xats i no participar, simplement veure i llegir el que comparteixen i senten altres usuaris, com un voyeur. Igualment, pots acordar en una trucada de vídeo que et limitaràs a mirar i no vas a treure't ni la bufanda, també hi ha gent que gaudeix simplement que altres els vegin. O potser és al revés? Si fantasies amb fer un striptease a una altra persona o escalfar a un desconegut només amb la teva veu o els teus frases, el cibersexe és una perfecta opció per complir aquests somnis eròtics amb un punt exhibicionista.

5. Deixa les teves preocupacions fora
Hi ha molts tipus de xats, fòrums i xarxes socials en els quals pots ser tu mateixa i compartir les teves experiències i opinions amb altres persones, però els xats de cibersexe no són un bon lloc per això. Si vols parlar amb algú dels teus problemes, millor busca un altre lloc o bé a les veritables amistats. El cibersexe ha de ser una forma d'escapament de la vida real, un petit moment només per a tu en què oblides les teves preocupacions i et deixes portar.

Comença a poc a poc i fes només el que et vingui de gust. Potser només amb llegir una conversa pujada de to entre dos usuaris del xat tinguis més que suficient per avui. Si decideixes llançar-te a la piscina, protegeix la teva identitat i deixa't portar, no és res dolent!

Podeu llegir l'article original, en castellà, clicant AQUÍ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada