dimarts, 22 d’octubre del 2013

Web i blog La Maduixa (.) de la Tresa

Remenant per la xarxa hem trobat aquest web i bloc fet amb gust i amb un contingut que s’albira força interessant. Us transcrivim la presentació que els autors en fan del mateix.


La maduixa (.) de la tresa es capbussa en  l’essència de l’erotisme i es confessa amant de la fantasia sense vergonya, l’atracció desvergonyida a la cambra del darrera, del sospir de la imaginació i de la íntima possessió.


La Tresa et necessita

Ulls embadalits per col·leccions de cossos amb ànima, escoltant poemes líquids i prosa humida, jugant a ser allò que un enveja; tota expressió artística hi té cabuda a la Maduixa.

És per això que la Tresa no té parella, confia en una melange d’inèdites i poderoses veus. L’interessen obres artístiques d’autors i creadors de somnis gairebé impossibles, serveis que fomentin el sexe universal... Però també, objectes d’íntima fruïció, cosmètica atraient o vestits ardents.


Col·laboracions professionals, en dues paraules.

I com que tot plegat mereix un refugi per a la fruïció, la Tresa vol presentar aquesta oferta en sales polivalents, llocs sinistres, glamorosos, alegres, misteriosos i cultes per a ser referents d’expressió insòlita i genuïna.

En què penses?

No hi rumiïs més... Què esperes per a proposar-li-ho?

Treu les joguines de plaer del magatzem, pren-li el llibre al teu “no editor”, mostra la llum a les teves obres, si són vives.

I si no tens res per vendre o mostrar o exposar perquè no t’hi dediques professionalment,
aquí pots disposar d’un espai per a tot això i alguna cosa més. Un lloc on obrir al món creacions amb to picant, sensual,
imaginatiu. Seriosament.

Un perfum sensual, cosetes de totes formes i colors, formació per al plaer...  tenen un lloc a la maduixa.

La maduixa et parla des de qualsevol indret en xarxa i caus del carrer. Ara i allà on tu la vulguis.


La convides?

Per accedir al web clica AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada