dijous, 27 de novembre del 2014

6 postures per a penis petits


El que importa no és la mida, però és un factor a tenir en compte. Triar les postures sexuals adequades pot fer que un penis petit sigui la millor eina del plaer. Preneu nota d'aquestes sis posicions del Kamasutra per membres de talla S.

A vegades ens trobem amb un noi que té un penis molt gran i acaba sent més un destorb que una altra cosa, ja que és més possible que causi dolor en certes postures profundes. Precisament, aquestes postures són les que més afavoreixen els penis petits, que poden penetrar fins al fons sense fer-nos mal.

Encara que la estimulació de les parets de la vagina és important durant el sexe, el que veritablement s'excita és el cervell. Si a l'hora de treure els calçotets ens trobem amb un penis més aviat petit i no li donem importància, podem arribar al mateix orgasme que amb un 20 centímetres, però si al veure-ho ja sentenciem que amb això no podrem sentir res, la nostra ment acatarà les ordres.


Kamasutra per membres petits

Vaixell de vela: El Vaixell de vela és una postura molt còmoda per a la dona i divertida per a tots dos. Ella es tomba en una superfície, aixeca les cames i se les lliura a l'home, que les subjecta agafant pels genolls. Ell es col·loca al davant d'ella, agenollat amb i amb la pelvis una mica elevada. Agafant de les cames de la dona, l'home es dóna prou impuls com per penetrar fort i profundament.

La catapulta: La catapulta és una postura per a parelles mica àgils i sobretot flexibles. En aquesta postura la dona es tomba d'esquena i flexiona les cames. Ell s'agenolla davant i recolza el cul de la seva parella en els seus genitals per poder penetrar, mantenint el maluc de la noia en alt, mentre subjecta les seves cames.

El gosset: Aquesta és la clàssica postura del gosset en què la noia es col·loca a quatre potes i el noi la penetra per darrere, controlant les envestides i la profunditat. És una de les postures més excitants de dominació per a l'home, en la que a més la noia no té cap tipus de contacte visual.

A la taula: Per practicar la postura és fonamental que compteu amb una taula, perquè tu et sents sobre, bé a la vora. El teu noi es col·locarà davant, de peu, i l’envoltaràs amb les teus cames. Per Mantenir l'equilibri, arqueja’t una mica cap enrere i recolza't a les teves mans.

La profunda: En la postura la profunda la dona es tomba d'esquena amb un coixí al cap, aixecant les seves cames. L'home es col·loca agenollat davant i manté alçades les cames de la noia, una mica inclinat cap endavant, mentre la penetra profundament i controla el ritme i les envestides.

La tisora: Per fer la postura de la tisora ella es tomba sobre la seva esquena i l'home es col·loca agenollat davant de la noia, que creua les cames i descansa seus bessons sobre les espatlles del noi. Aquí ell controla el ritme i la profunditat, i és una postura molt excitant perquè no poden arribar a besar-se, i acumulen tensió sexual.


Per anar a la font d'aquest article, cliqueu AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada