dimarts, 11 de novembre del 2014

7 claus per acariciar el clítoris


T’oferim 7 claus per tocar aquesta àrea íntima , amb informació de la psicòloga Marianne Leyton.

1. Busca una postura adequada. Aquesta ha de permetre-li a la teva companya estar receptiva a les carícies, perquè així es relaxi i es lliuri totalment a l'experiència.

2. Troba el botó màgic. Col·loca el dit índex sobre l'os púbic de la teva companya i llisca’l cap el clítoris sense arribar al cap. Frega amb fermesa i suavitat de dalt a baix, i després de baix a dalt diverses vegades.

3. Descobreix l'energia sexual. Dibuixa cercles al seu voltant, en un sentit i després en l'altre, per així anar despertant l'energia sexual i l'excitació.

4. Imagina sobre el clítoris un rellotge amb agulles. Amb un el dit mig fes vibrar cada hora del rellotge. El quadrant dalt i a l'esquerra (d'ella), és a dir, a les 2 hores, és el lloc on senten més plaer la majoria de les dones. Descobreix el punt que porta a la teva companya a l'èxtasi.

5. Utilitza el teu penis. Realitza amb la punta d'aquest moviments circulars, amunt i avall, en espiral i altres que vagin sorgint en el moment. Fes que sigui el protagonista d'aquesta sessió de carícies especials per al clítoris. Pots alternar les carícies amb les mans i dits.

6. Moviment humit. Sobre la teva boca al clítoris i fa servir amb provocadora i humida sensualitat teva llengua. Primer, amb una mica de fermesa, però amb tendresa i desig, envolta el clítoris pels seus costats, sense retirar el caputxó, amunt i avall i en cercles .


7. Que et guiï. Demana-li a la teva parella que et mostri altres moviments que li resultin excitants.

Font (en castellà): Cliqueu AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada