dimecres, 22 d’agost del 2012

Orgasme de raig d’aigua

Fer l’amor a la banyera o a la dutxa, té el seu què. M’agrada com llisquen les mans pels cossos ensabonats, la delicadesa del tacte quan acaricio les voltes d’uns pits rodons, coronats per aurèoles  fosques i mugrons erectes, que es deixen pessigar suaument amb els dits relliscosos. M’agrada envoltar el seu cos, apretant-lo contra el meu, mentre les mans d’ambdós llisquen per les esquenes fins arribar a les natges. La polla, bellugadissa, trempada, jugant amb les bombolles de sabó, presonera entre les dues panxetes, mentre les dues boques, deleroses, es troben i s’uneixen enredant les llengües entre sí.

Les mans arriben als sexes, les seves m’agafen la polla que s’escapa entre els seus dits. Quan amb el sabó es produeix el frec del palmell al voltant de l’extrem del penis, després d’haver retirat la pell, tot una sensació em recorre el cos y em porta amb desig a trobar el tacte humit, de barreja líquida, que fa que el recorregut dels meus dits al llarg del seu cony sigui un camí de mel. Em posa molt calent el gemec resultant d’haver introduït el dit dins el clotet profund, treure’l i pujar-lo lenta i suaument fins al clítoris, és aleshores que m’agafo la polla i la hi introdueixo, ben ensabonada, dins del seu cos.

Però el que més m’agrada de tot quan faig l’amor a la banyera, és dirigir el raig d’aigua al seu cony, veure-la com es prepara l’orgasme i s’arriba a escórrer a cop d’aigua. Això em posa molt calent.



Parèntesi vacacional

Encara que passi una estona per aquí, continuo estant de vacances, però esgarrapant uns minuts a aquest moment passo a saludar-vos i torno a marxar. Al setembre us comentaré i ensenyaré unes fotografies d’un parell de cosetes que formen part de tradicions populars, però amb una forta vinculació al sexe. Tingueu paciència, arribarà. Mentre tant, ja que estem a l’estiu i la temperatura es bona per follar on vingui de gust, us deixo aquest vídeo exterior.

Heu fet mai sexe al mig d’un paratge natural? Muntanya, bosc, riu, llac, cova. Hehehe, jo sí, té la seva cosa, entre altres motius pel fet de que et puguin sorprendre en plena acció, hahahahaha.

Us convido a que ens expliqueu les vostres experiències. Jo us aniré explicant les meves ;-)


dijous, 9 d’agost del 2012

Allan Teger. Fotògraf.


Per veure la galeria Bodyscapes d'Allan Teger cliqueu AQUÍ
Per accedir al web oficial de l'artista premeu AQUÍ

Col·laboració de Bonarisa

dimecres, 8 d’agost del 2012

L'orgasme masculí

Imaginem que un cop vist el programa sobre l'orgasme femení, voldreu veure l'altra cara de la moneda, oi?. Doncs us adjuntem l'enllaç al reportatge sobre l'orgasme masculí, emés per TV3 el dia 14 d'abril del 2008.

Per veure'l cliqueu AQUÍ


L'orgasme femení


Amb motiu del Dia Mundial de l'Orgasme Femení, adjuntem l'enllaç d'aquest programa que TV3 va emetre el dia 7 d'abril del 2008.
Per veure'l cliqueu AQUÍ
 

8 d’agost, Dia Mundial de l’Orgasme Femení

No podia ser d’una altra manera, el dia 8 d’agost, el dia del meu aniversari, s’escau la Diada Mundial de l’Orgasme Femení. Així doncs, ja sabeu, noies, proposo fer-nos un regal mutu per a celebrar les dues efemèrides.

La iniciativa va prendre forma ara fa sis anys a la ciutat d’Esperantina, al Brasil quan l’alcalde va regalar-li aquesta data a la seva dona. Tot un gest que l’honora, o no, cal veure que hi diu la senyora.

A l’espera de la recepció d’ofertes per a que ens regalem una bona estona en motiu del dia dels vostres orgasmes i de la celebració del meu aniversari, penjo aquest vídeo per anar fent boca. Es respectarà l’estricte ordre de recepció de les sol·licituds.  ;-)

dissabte, 4 d’agost del 2012

Sexe olímpic

 
Com més orgasmes, més medalles.

Els atletes dels Jocs Olímpocs de Londres, tindran 150.000 condons gratuïts, una mesura que va impulsar Barcelona'92. Els experts asseguren que el sexe fa guanyar medalles.

Llegiu la notícia AQUÍ

divendres, 3 d’agost del 2012

Vacances 3.- Els Conys Saborosos. Valerià Pujol.



L’octubre passat, Cossetània Edicions va reeditar Els Conys Saborosos, de Valerià Pujol (Premià de Dalt, 1952 – 1992), per inaugurar la col·lecció de literatura eròtica “De Pèl a Pèl”, editat inicialment per l’editorial Empúries l’any 1986.

Rafael Vallbona, en el pròleg de l’edició de Cossetània, recorda que el llibre va sacsejar un part de la crítica, que va silenciar-lo, “resposta habitual que solia donar llavors la cultura catalana a les experiències que la renovaven sacsejant alguns dels seus mites i qüestionant alguns dels seus fonaments ètics i estètica”.

Per tal de que gaudiu de lectura aquests dies caniculars, us adjuntem el llibre en format PDF que podeu descarregar AQUÍ, a més de mostrar-vos el final del relat que du per nom Lleixa de Mans, que s’inicia a la pàgina 69.

Només unes bragues delicades protegien el seu sexe nocturn de contraban. Vaig retirar la mà novament. Aleshores ella amb les puntes dels dits m’anà despertant tota la pell somnolenta, els guèisers i els pous artesians del desig, i l’alcohol m’obria el cervell a tots els jocs. Jo estava, però, disposat només a deixar fer. El meu botagaudis s’inf1ava en esclat d’ombrel·la atòmica i quan ella féu davallar la mà es topà amb un mur insalvable. Era la mà esquerra. Ascendí per la cara sud sense cordatges. Toca lleugerament el forat amb l’ungla i llisca pel gland fins a deturar el cavall. Passa el dit per tota la rebava i enclota tota la punta dins la mà mig tancada. Engrapa tot l’arbre i baixa fins a les arrels. Delícia. Premé un parell de vegades. Enretira la mà. Escopí sobre seus dits i em refresca la tija. Toca la simbomba unes guantes vegades. Aleshores alçà el cos, apropà la boca i succionà. Jo tenia la sensació de fondre’m i flotava entre boira i bassetes. Mossegada de llop. Els llavis mossegant-me la polla i davallant vers els testicles. Succionant, ara l’un ara l’altre. La llengua llepant-me. Flecteixo les cames. Llepant-me fins a l’avenc del forat del cul. Retorn pels testicles. Llepant-me. Bavejant-me. I jo deixant fer a punt de la fusió atòmica. De nou la mà esquerra. Primer a poc a poc amb tot el trac-trac dels trens de carbó. Els esbufecs del carbó. Més de pressa trac-trac-tracatraca-trac-trac pel pont de Brooklyn. Bengala en la nit. Molt més ritme. Llançats en el buit. Trac-trac. Carbó. Roig de goig. Alarma darrera i crit a tota maquina. Després, amnèsia. Vaig caure retut i em vaig despertar a les dues. Al meu costat no hi havia ningú i damunt del sexe restava només un regust absolut i ferotge de mà esquerra que es perdé entre semàfors.

Vacances 2.- Art of Desire. Andrew Blake

Fa unes setmanes us penjàvem un film de l'Andrew Blake. Avui i tornem amb aquest altre títol, que esperem pogueu visionar ben acompanyats en la placidesa d'aquestes vacances. Una delícia de pel·lícula. Ja ens ho explicareu.

Vacances 1.- Sexe en High Key

Ens en anem de vacances. Suposem com molts de vosaltres que iniciareu uns dies d'esbarjo, en els que cal no oblidar un dels grans plaers, el gaudir plenament de la sexualitat. Desitgem que us ho passeu molt bé. En aquesta entrada us passo un vídeo amb el que fa uns moments he passat una agradable estona (ufff, quines ganes que tenia d'orgasmar-me), té la seva cosa, el trobo molt ben fet. És l'aperitiu al parell de posts que us venen a continuació amb material per passar aquests dies i que tot seguit us presentem.

Al llarg dels mes tindrem el bloc una mica aturadet, però em sembla que hi ha prou enllaços, per que si hi passeu de tant en tant, tingueu material per a les vostres festetes.  ;-)

dijous, 2 d’agost del 2012

Solitari

De la mateixa manera que hi ha amigues que per autoestimular-se em diuen que utilitzen, a més dels seus estris de sex shop, el visionat de vídeos d'homes masturbant-se, jo, a més dels meus estris, sovint em deleixo amb el visionat de vídeos de noies lesbianes. Són molt delicades.

Ara m'ha agafat un d'aquest moments, de sobte m'han vingut ganes de disfrutar-me jo solet. Bé, sol del tot, tampoc, m'hi han acompanyat aquestes noietes, tot i que elles no ho saben. Els he d'agraïr el bon orgasme que m'han proporcionat.


Simpsonsex

Flipant la polla de plàstic de color blau. És genial!!!


dimecres, 1 d’agost del 2012

Passió desfermada

Dia de tensió provocada pel desig. Des de bon matí que sentíem la necessitat de buidar-nos l’un a l’altre. No podíem ni volíem apagar l’incendi que dúiem dins. Al llarg del dia, sovint han sonat els telèfons, el teu, el meu, era l’altre, no paràvem de recordar-nos com anàvem de calents i les ganes d’arribar a casa per amainar la tempesta de foc que ens envaïa. Passaven les hores i la temperatura interior pujava, estàvem delerosos de passió. Per fi ens podem desprendre de les obligacions i podem trobar-nos. Qui diu que la tendresa es premissa en el sexe?. Avui no hi ha preliminars que valguin. Ens trobem, anem cremats, estem a la desesperada, sense temps per despullar-nos ens besem, ens llepem, ens mengem i ens follem insaciablement, no hi ha fre.

Encabat ja vindrà la dutxa.



Nota: Mentre escrivia aquesta entrada sentia la veïna del pis del costat com gemegava mentre es masturbava. Ho devia passar bé per que els gemecs es feien notar. Ha repetit fins a tres vegades. No sé si aquesta nit m’estalviaré de sentir com folla amb el seu marit. Més tard, una amiga em truca i trenca la conversa dient-me que va molt calenta i que se’n va a fer un polvet amb la seva parella. Comprendreu que després de visionar el vídeo per penjar-lo, escriure el text de presentació, sentir els gemecs de la veïna i l’anunci del polvo de l’amiga, ja estic com una moto, tot esperant que arribi la nit per seguir pas a pas les imatges del vídeo. Potser, fins i tot, avui follaré acompanyat del murmuri del polvo dels veïns.