dimarts, 8 de gener del 2013

Masturbació masculina al bloc


L’estadística ens indica quina ha estat la preferència dels seguidors del bloc d’aquesta setmana, tot i que a la vista dels resultats podríem parlar més aviat de seguidores. Queda clar que el vídeo que està triomfant és el del noi masturbant-se. Podríeu dir que l’efecte pot ser reforçat pel seguiment de visitadors homosexuals, però a la vista de l’enquesta que estem fent al bloc sobre quina temàtica de vídeos preferiu, dels 36 vots que fins al moment han aportat les 16 persones que han votat, la temàtica homosexual només s’endu un vot. Per tant, clarament, guanya el visionat femení.

Ens veiem doncs, obligats de nou, a agrair el suggeriment de la seguidora que va proposar aquesta temàtica. Esperem que les visitadores d’aquest bloc (i els visitadors que se sentin motivats) passeu unes bones estones gaudint de molt bones sensacions amb aquests vídeos que regularment anirem penjant.

Ara, de moment, en el següent post, us deixem un altre noiet tocant-se fins escórrer-se. Que us ho passeu d’allò més bé, noies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada