divendres, 10 de maig del 2013

Què és el sexe tàntric?



Us heu preguntat algun cop que és el sexe tàntric? Si és així i espereu resposta potser aquesta informació us podrà ajudar, us presentem la descripció que presenta la Maite Domènec a la seva web, a més d’un reportatge de vídeo que ens complementa el text.

Podeu llegir l’article a la seva ubicació original clicant AQUÍ

I també podeu veure el vídeo AQUÍ


QUE ÉS EL SEXE TÀNTRIC. Maite Domènech 

Primer de tot m’agradaria desmitificar una mica tot aquest tema del sexe tàntric. M’adono que la majoria de la gent veu aquesta pràctica com una cosa llunyana i molt difícil de conquerir. Creuen que només és per alguns erudits i ho veuen con una cosa gaire be fictícia o impossible.
Deixeu-me dir-vos que la pràctica del Tantra està a l’abast de qualsevol persona, només cal una mica consciència i d’ interès cap a la  pròpia evolució.
Us asseguro que quan s’entra dins aquesta nova comprensió del sexe, ja mai més es vol  tirar enrere, tot el que no sigui aquest tipus d’unió ja no us  satisfarà, no us omplirà. Doncs la sensació de plenitud que s’obté amb el sexe tàntric és realment pletòrica.
Ara si, endinsem-nos en el mon del sexe tàntric.
Per parlar de sexe tàntric cal primer definir que és el Tantra. Tantra és un mètode, un conjunt de tècniques,que tenen l’objectiu de fer-te experimentar  l’ èxtasi .I aquí apareix un altre concepte, Que és l’ èxtasi? Doncs és l’absència de ment. Quan ets capaç de sentir totalment, quan no hi ha pensaments, quan tots els teus sentits estan oberts i sentint en el mateix moment, has arribat a l’èxtasi. Aquesta és una experiència meravellosa, doncs la sensació que és genera dins teu es la de completa joia. Es la desaparició de l’ego, de judicis, del passat i del futur, només existeix aquest moment de plenitud. I és just en aquest moment quan pot florir l’amor que hi ha dins teu, quan les màscares  cauen i apareix el teu veritable Ésser. El Tantra és l’amor més pur. El Tantra és el mètode per a purificar l’amor de tots els seus verins.
Una d’aquestes tècniques que utilitza el Tantra per arribar a l’ èxtasi es la del sexe. Però quan parlem de sexe tàntric és important que procurem esborrar tot el que es pugui relacionar amb el sexe que hem practicat fins ara. Es com si fins ara haguéssim  jugat a la Brisca i ara ens vingués be jugar al Pòquer, en ambdós s’hi juga amb cartes però un joc no te res que veure amb l’altre. I això és exactament el que passa amb el sexe “tradicional” i el sexe tàntric.
Les característiques bàsiques del sexe tàntric son;
1- Creació de l’espai sagrat. És important crear un espai de consciència. En moment que ens dediquem a crear un espai bonic per celebrar l’unió amb la nostra parella, hi estem posant atenció i per tant, energia que nodrirà la meditació sexual.
2- Presència. Normalment tenim tendència a estar a la ment, i si volem sentir plenament el plaer,és necessari que aprenguem a estar presents dins el nostre cos. També es imprescindible per que l’altre pugui confiar en nosaltres i deixar-se anar en totalitat. La dona, sobre tot, si no sent que la seva parella esta present en l’acte d’unió, no és capaç d’entregar-se al 100%
3- Moviment espontani. En el sexe ordinari solem moure’ns des de la ment, programant el proper moviment que farem, sol haver-hi moltes expectatives. En el sexe tàntric deixem que sigui el cos el que decideixi que li ve be, aquí és l’energia la que mana. Respectarem sempre el moviment que sorgeixi en el moment present.
4- Respiració. Es absolutament necessària si volem amplificar el nostre plaer, la respiració ens ajuda a potenciar les sensacions.
La respiració és imprescindible per fer que la nostre energia surti dels genitals i s’elevi cap el cor. D’aquesta manera transformem l’acte sexual en una experiència sublim. Aquesta acció senzilla ens proporciona un gran dosis de vitalitat.
A través de la respiració es crea un cercle energètic amb la parella, es produeix  una fusió de les dues energies creant un camp energètic únic.
5-Lentitud. Cal que els moviments siguin lents, que ens permetin assaborir  cada moment. Es important permetre’ns sentir.
6- Relaxació. En un cos tens l’energia queda bloquejada, per tant el plaer es redueix notablement. Quan mes obert estigui el nostre cos, més pot circular l’energia que se genera durant l’acte sexual.
7- No ejaculació. L’home aprèn a diferenciar l’orgasme de l’ejaculació.
En cada ejaculació l’home perd gran quantitat d’energia i vitalitat. Per tant és molt recomanable que aprengui a no ejacular. El Tantra aporta moltes eines per facilitar aquesta pràctica.
Quan practiques el sexe utilitzant tots aquests ingredients un es sent unit a través del seu company/a a tot el que és viu, sent que és part del gran ball de l’existència, pot sentir la fusió amb ella. Sent que la seva energia pot expandir-se més enllà del cos i fusionar-se amb la vida.
El Tantra no es pot explicar, cal experimentar-lo. Per molt que t’impregnis de  teoria mai arribaràs a sentir la seva essència. El Tantra s’ha de sentir dins la pell i un cop ho has provat res torna a ser com abans.
El sexe deixa de ser sexe per convertir-se en una meditació. I no cal patir, no deixa de ser plaent ni espontani, tot el contrari el sexe es transforma en una de les experiències més meravelloses i extàtiques que ens pot oferir l’existència.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada