diumenge, 14 de juliol del 2013

Com tenir sexe a la platja


Aprofitant que es temps de platja, i a la vista del bon article publicat al bloc de la Gran deessa us transcrivim aquest article que podeu llegir en el seu lloc original clicant AQUÍ

 El cinema ha estat un dels principals incentivadors d'aquesta fantasia i amb raó: el so del mar, la brisa suau, l'ambient de relaxació, la poca roba, la pell bronzejada, tot contribueix a un ambient sensual i de provocació difícil de resistir . Si alguna vegada ho has desitjat o si estàs planejant fer-ho et donem alguns consells útils perquè sàpigues com tenir sexe a la platja i gaudir-lo al màxim.


El sexe a la platja, encara que pot sorgir de forma espontània, és preferible que sigui mitjanament planificat o que almenys es tingui en compte la possibilitat que passi, recorda que es tracta d'un ambient una mica hostil per les teves parts íntimes i hi ha algunes mesures a considerar.



La primera és fer el possible per mantenir la sorra lluny del teu cos ja que amb el frec podria causar molèsties i incomoditats que no vénen bé en aquest moment. El recomanable és comptar amb una tovallola prou ampla com per permetre el moviment de tots dos.



Si es tracta d'una platja pública en què qualsevol pot arribar i sorprendre't llavors has d'intentar mantenir-vos vestits, només moure els vestits de banys el necessari per permetre la penetració, el sexe oral o la estimulació, però a més és oportú utilitzar lubricant o vaselina d'aquesta manera podreu gaudir de la penetració sense la necessitat de molts jocs previs.



Una gran idea és començar a la sorra amb jocs previs, que t'estimuli els pits, que jugui amb el teu clítoris per sobre del vestit de bany o que t'hi posi el dit de forma discreta per masturbar-te i fer-te gaudir.



Ells també poden rebre plaer mitjançant el sexe oral i la masturbació, que juntament amb aquest ambient serà una experiència extremament eròtica.



Si vols passar al coit però et ve de gust fer-ho a l'aigua llavors tingues en compte que el condó potser no sigui plenament efectiu, a causa que el làtex no funciona bé amb l'aigua, i que tu hauràs d'anar lubricada amb un producte a prova de aigua o com s'esmenta abans amb vaselina.



L'aigua salada po resultar una mica irritant el mateix passa amb el clor de les piscines, però bé es pot fer l'intent de viure aquesta experiència i fer la tan desitjada fantasia de tenir sexe a la platja.



Si no sempre podeu tocar-vos, fer-vos massatges, estimular-vos mútuament i continuar més tard, a casa, el que heu començat a la platja.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada