dijous, 4 de juliol del 2013

Ja ha passat un any


Ja ha passat poc més d’un any que aquest bloc va sortir a la llum, amb la idea d’anar penjant en ell entrades referents a temes sexuals, des de tots els àmbits i vessants que facin referència al sexe. De moment anem aguantant.

Val a dir que la feina d’anar buscant informació per omplir les tres entrades diàries porta la seva laboriositat, però ens anem sortint. En aquest treball de recerca s’evidencia quelcom que ens sobta molt, és la poca producció sexual que hi ha a la xarxa en català. Els pocs blocs que hem pogut localitzar els teniu a la llista de blocs recomanats. Potser que els catalans follem poc, malgrat que els homes superem per un centímetre la mitjana de llargada del penis que la resta de l’estat.

Unes quantes dades que ens han sorprès. Amb aquest temps hem penjat 570 entrades, hem tingut més de 85.000 visites i ara estem amb una forquilla d’entre 300 i 400 de visites diàries.

Des d’aquí volem agrair als col·laboradors que aporten les seves creacions i també, de manera especial, a algú que ens ha donat un parell d’impulsos importants, que han estat els causants de que aquest bloc prengués volada, parlem de la pàgina facebook Por el derecho a un orgasmo diario que podeu visitar clicant AQUÍ que recentment a posat en marxa una pàgina web pròpia, a la qui desitgem molts èxits, la podeu visitar clicant AQUÍ.

Però si cal agrair a algú es a vosaltres, el nombrós públic que ens segui dia a dia i que amb les vostres visites ens esperoneu a seguir tirant endavant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada