dimecres, 3 de juny del 2015


El softswing és un tipus de trobada entre parelles en què els jocs no arriben al intercanvi complet.

Aquesta modalitat "suau" involucra petons, carícies, jocs eròtics, una mica de voyeurisme i l’exhibició (veure a una parella fent i ser vistos) i sexe oral amb una tercera, quarta ... persona, així com també és permès dins de la trobada soft la trobada entre noies, mentre els esposos les observen (Blizz); però sense  penetració, la qual es reserva per a la pròpia parella.

El soft swing serveix com a iniciació o tempteig per a aquelles parelles noves al món swinger. Per exemple, si la teva parella té curiositat però no s'atreveix a fer el pas definitiu de lliurar-se a una altra persona, aquesta modalitat de swinging és la més adequada per a animar-la.

Hi parelles swingers que porten temps experimentant amb aquest intercanvi "lleuger" perquè consideren que és el seu límit màxim de liberalitat. D'altres, després d'un temps com soft swingers decideixen per fi creuar la barrera, i ser swingers totals.


És imprescindible que abans d'una trobada swinger quedi establert que no hi haurà penetració per evitar problemes després, així com també saber fins on es permetrà arribar a la trobada, quines coses són permeses i quines no, per exemple, algunes parelles consideren els petons a la boca com exclusius per a ells. Per cap motiu s’ha de molestar ningú o incomodar-se per aquests límits que posa una parella o tercer, recordin que en la pràctica de qualsevol de les modalitats del swinger, es deu respectar els gustos, preferències sexuals i fantasies de tots els participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada