divendres, 26 de juny de 2015

Massatges al clítoris nivell expert ...  
Massatges al clítoris nivell expert o el que és el mateix: masturbar a una dona com ha de ser.

Que bo és trobar a un home amb les mans destres, que sap com estimular el nostre gran tresor (el clítoris), i que és capaç de fer-te arribar a l'orgasme fent un bon ús dels seus dits i de la seva potència.

I dic que és bo trobar a un home així perquè no us penseu que és tan fàcil. El clítoris, la seva forma, la seva qüestionada complexitat i en molts casos el desconeixement de l'anatomia sexual femenina, són fins i tot en ple segle XXI qüestió de debat. Per això, seguirem en aquest blog amb la nostra saga "nivell experts" i anem a incloure en la llista del cunnilingus i fel·lació aquest nou post "massatges al clítoris nivell expert ..."

Quan una dona es masturba tant si ho fa només amb els seus dits o amb algun vibrador, en el 95% dels casos l'estimulació sol anar directa cap al clítoris, el nostre "botonet màgic". És a dir, els seus dits encara que també entrin i surtin i estimulin altres zones com els llavis i punt G, la major part del temps s'aturaran aquí, en la part visible i externa del clítoris.

Bé, si explico això és perquè tots entenguem que una dona quan està sola i es masturba, sol arribar a l'orgasme d'aquesta forma. Així que si vols aconseguir que la teva noia arribi al clímax amb tu i es desfaci de plaer, posa en moviment els teus dits i segueix aquestes senzilles pautes que explico a continuació.

Primer anem a conèixer a sa majestat el clítoris:


A la imatge 1 observem la vulva, la part externa de la vagina. Encara hi ha molta gent que creu que el clítoris és només aquesta part visible de la imatge, el botonet màgic que dèiem abans.

En canvi si ens fixem en la imatge 2, observem com el clítoris té una forma molt més gran i ramificada a la part interna de la vagina. I això demostra que la boleta que observem externament, el gland del clítoris, és només la punta de l'iceberg d'un òrgan sexual que té molt a oferir, arribant fins i tot a mesurar 10 cm i oferint 8000 terminacions nervioses disposades a donar plaer.

A la tercera imatge observem la localització exacta del punt G.

Un cop coneixem aquestes dades entrem en matèria:
De com comenci la cosa dependrà de si ja heu estat una estona tenint relacions o no. Si l'estimulació comença de zero aquesta serà molt més suau al principi, si el clítoris ja ha tingut un joc previ se sobreentén que l'estimulació pot ser molt més potent, de totes maneres començarem de zero.

La postura influeix molt per descomptat, si ella es troba de peu segur li costarà molt més arribar a l'orgasme que si està estirada i relaxada. Segurament la postura més agraïda sigui aquesta en la qual la parella aquesta estirada al llit, ella cap per amunt i ell de costat passant el braç sota del seu coll, on a més les boques tindran una suculenta facilitat per trobar-se durant el procés i augmentar aquest plaer amb uns bons i humits petons. Una altra postura interessant per masturbar a una dona és aquella en què l'home està estirat cap per amunt i ella es tomba sobre ell cap per amunt també.

Tot i que la vagina lubrica per si sola, en començar cal ajudar a aquesta. El correcte perquè la lubricació sigui duradora és un bon lubricant, però en la gran majoria de casos la gent va a la fàcil i la saliva es converteix en el recurs més pràctic. Tocarem el clítoris al principi com si d'un objecte fràgil es tractés, amb delicadesa i suavitat, això canviarà més tard, després espero que tingueu uns braços forts i que no es cansin a la primera de canvi, hi ha vagines que necessiten molta canya jajaja ...

Anem a posar el dit mitjà (o cor) i l'anular sobre del caputxó del clítoris, els moviments circulars sobre aquest són els més agraïts al principi, fins que la zona s'habituï a les carícies i comenci a demanar més intensitat. Amb els dits ben lubricats els moviments han de ser similars i la pressió constant però no massa fort, notaràs en el seu cos les reaccions que li provoques i aquests senzills gestos són els que et indicaran si has de baixar o pujar la intensitat. Si es retira una mica dels teus dits vol dir que vas massa ràpid, si comença a moure la pelvis i et segueix el ritme sense problema vas per la senda correcta, la teva noia comença a gaudir.

Si bé podries fer-la arribar a l'orgasme només d'aquesta manera, amb els dits al clítoris sense ni tan sols introduir a la vagina, la cosa és molt més interessant i plaent si anem una mica més enllà.

Anem a endinsar-nos en les profunditats i anem a conèixer al clítoris en la seva part interna. Primer només un dit, fins que la lubricació sigui òptima, no et precipitis, fes-ho lent, deixa que ella es desesperi una mica i et demani més, fica el dit i treu-lo suaument, no arribis fins al fons, queda't a l'entrada de la vagina fins que notis com la lubricació d'ella es fa evident i llavors, mentre ella et mira amb cara de desig, mentre mou el seu cos en demanda de més intensitat, fica el dit fins al fons i mou-lo amb ímpetu a la zona del punt G. El gemec de ella ha de ser intens i la vagina deu estar preparada per rebre tota la canya que li puguis donar. Ara ja pots ficar dos dits, pots estimular amb algun vibrador o massatges per al clítoris, ara només necessita potència i constància.

Bé, una vegada que el plaer i el desig són evidents, et toca posar-hi imaginació, el que facis amb els teus dits a partir d'aquí seran claus perquè el teu noia gaudeixi d'una manera bestial i puguis notar aquestes meravelloses contraccions que certificar l'orgasme.

 No cal dir que cada dona és un món, per això és importantíssim que nosaltres tinguem l'absoluta claredat i confiança per dir que és exactament el que ens agrada més i de quina manera sentim més plaer, així que res de noies calladetes i vergonyoses, que ja no estem en edat de reprimir els nostres instints, expressa't ...

A vegades ens centrem molt en la penetració, perquè és deliciosa i també s'arriba a l'orgasme amb ella (sempre que hi hagi bona fricció en el clítoris) i ens oblidem que hi ha altres mètodes molt més efectius i ràpids perquè la dona arribi al clímax.

Aquesta és la principal tesi d'un recent documental que ha guanyat el premi Imaginarium 2014 dirigit per Charles Borowicz, Barnaby Aaron i Trisha Borowicz, en el qual s'explica que l'orgasme femení no tanca cap misteri i que la millor manera per aconseguir que una dona arribi a l'orgasme és acariciant el clítoris, una forma d'estimulació que proporciona satisfacció a gairebé totes les dones.

Tot i que la tesi principal de la pel·lícula és desmuntar el mite vaginal per reforçar el clitorià, la seva autora considera que cada persona ha de ser la que esbrini què és el que la satisfà i que no hem d'oblidar, que no hi ha res que proporcioni un orgasme més intens que la mà de la pròpia dona acariciant a si mateixa.

Així que centrem-nos en el veritablement important i ensenyem a les nostres parelles a tocar, acariciar i activar el nostre clítoris, comencem a reclamar aquesta modalitat sexual en les relacions i no ens conformem amb quedar-nos a mitges. Que una bona masturbació és clau per demostrar, que l'orgasme femení no és difícil d'assolir.


Així que senyors sàpiguen això: el món està a les mans, l'orgasme està a les mans, practiquin i converteixin-se en tot uns experts ... Les seves dones li ho agrairan.

Per llegir l'article complet (en castellà) en el seu emplaçament original, cliqueu AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada