dijous, 25 de juny del 2015

Fer un trio?



El "catàleg" de les fantasies sexuals és gairebé il·limitat, però hi ha algunes pràctiques que tothom hauria de provar mentre disposem d'un cos de carn i ossos.
Woody Allen va dir en una ocasió: "el sexe entre dos és bell, però entre cinc és fantàstic"

Fer un trio és la fantasia més comuna tant per a homes com per a dones i és una conseqüència lògica per a qualsevol ment mínimament inquieta que es pregunta com seria el sexe amb més d'una persona. En les parelles amb certa curiositat sexual, el tema apareix tard o d'hora. Al llarg de la vida d'una parella apareixen els fills, gats, gossos, etc., etc., per què no també nous companys de llit? Hi ha molts articles que parlen sobre les regles a establir abans de fer un trio, però jo crec que hi ha dos fonamentals: sexe segur (usar preservatiu) i fer-ho amb una persona que no et uneixin vincles afectius. La resta ja s'anirà veient, ja tenim prou regles i prohibicions.

I com en tot, en això també hi ha detractors i fins i tot "apocalíptics", que prediuen el caos i la fi irremeiable de les parelles que el practiquen, però creguin-me, l'endemà el sol torna a brillar i la lluna segueix donant voltes al voltant de la Terra. I si l'experiència ha estat bona, endavant! per què no seguir intentant amb més gent al seu llit?


Els swingers i els veterans en això, sostenen que el sexe en grup mai ha convertit en mal matrimoni en bo, però si un bon matrimoni en un excel·lent, ja que ens ensenya complicitat, manca d'egoisme i, per què no, tolerància.

Podeu veure el text (en castellà) en el seu lloc original clicant AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada