dijous, 27 de setembre del 2012

Coixins


La pràctica, l’experimentació i el compartir, sovint ens aporten un millorament de l’experiència i el coneixement en tots els àmbits. Suposo que com gairebé tothom, junt amb l’experimentació personal, en el cas del sexe sempre m’ha agradat trobar formes i possibilitats que millorin els meus moments sexuals. Mai acabem de descobrir coses noves que, potser per a molts, no són cap novetat.

No fa molt temps una amiga em descobria la possibilitat de posar un coixí sota el cul de la noia quan en el coit ella roman a sota, això provoca una elevació de la pelvis que fa més còmoda la penetració i a la vegada produeix una inclinació que situa el penis dins la vagina amb una inclinació més plaent per ambdues parts. El mateix passa quan les penetracions són pel darrere i des del darrere, que amb l’elevació del cul l’accés a qualsevol de les dues entrades és més accessible.

Avui, visionant alguns vídeos he trobat aquest disseny de coixí, que tot i que es mostra en el clip en una sola posició, de ben segur hi veureu un munt de possibilitats.

Doncs bé, si com jo fa uns mesos, encara no utilitzeu els coixins en els vostres polvos, ja va essent hora. Que folleu a gust i contents.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada