divendres, 15 de març del 2013

Carícies que exciten a les dones



Extret del bloc la Deessa Mare us presentem aquest article escrit des de la visió femenina i que pensem que és molt interessant. El podeu llegir en la seva ubicació original clicant AQUÍ.

Les carícies i petons, així com altres parts del cos, són armes per seduir-nos, amb la finalitat d'aconseguir que assolim un estat d'excitació plena que culmini en el moment de tenir un orgasme. S'aconsegueix mitjançant l'estimulació de les nostres zones erògenes.

Ara et presentem algunes de les que no s'han deixar de banda si esperem ella aconseguir tenir un orgasme. Recorda que fins i tot el sexe sense penetració pot ser molt agradable quan hi ha prou carícies:
1. Rostre i cabell. Un dels primers passos cap a un excitant orgasme és aconseguir la teva parella et relaxi. Que ens acaricií suaument el cuir cabellut, així com donar-nos alguns petons a la cara, ulls, galtes i barbeta, pot aconseguir-ho.

2. Llavis. Són una de les zones erògenes femenines més importants. Hi ha moltes i variades formes de besar. A les dones ens encanta el poder sensual d'un petó, així que un molt apassionat ajudarà a preparar-nos per a la resta de l'estimulació.

3. Coll i orelles. Es tracta de dues de les zones erògenes més sensibles que tenim i un lloc ideal per excitar-nos. Cal que comenci amb petons suaus des de les teves espatlles, després al coll, fins arribar a les orelles. La intensitat pot anar diversificant-se segons pugin els nivells d'excitació d'ambdós.

4. Braços i cames. La zona més sensible del braç de la dona és justament a la meitat, del costat contrari del colze. Si ens estimula aquestes zones erògenes amb la seva llengua i amb una mica més de pressió. Mentre, en ser les cuixes una zona tan propera als genitals, la seva estimulació provoca que augmentin la teva excitació, les ànsies i el desig de més.

5. Pits. És una de les zones que més ens excita si s'estimulen de manera correcta. Els gustos i les sensibilitats varien de dona a dona. Algunes ens agradarà que ens mosseguin o estrenyin amb força. Mentre que altres preferiran que les tractin amb delicadesa i suavitat.

6. Esquena. Un bon massatge a l'esquena pot aconseguir increïbles efectes de relaxació, ideal per preparar-nos física i mentalment per una trobada íntima. Que te la repassi amb les mans i llavis a la recerca dels llocs que més t'excitin.

7. Mont de Venus. Ens l'han d'acariciar suaument i poc a poc abans de la penetració o del sexe oral. Millor que no t'estiri o arrenqui el pèl, si vas rasurada la carícia serà increïble!

8. Llavis majors i menors. Són molt sensibles, de manera que s'ha de ser gentil al moment d'estimular-te'ls amb els dits o amb la boca, tenint cura de no fer mal. L'ideal són lleugeres i suaus pressions amb el polze i l'índex.

9. El clítoris. En ser una de les zones erògenes amb més terminacions nervioses, permet que les carícies siguin fàcils de gaudir però també la converteix en una àrea fàcil de fer mal, de manera que han de ser suaus i poc a poc pot augmentar la intensitat segons li vagis indicant.

10. L'Hèlix. És una zona de transició entre el clítoris i els llavis menors. També és molt sensible, així que fer-lis un massatge amb la punta dels seus dits o amb els seus llavis. Millor no sobrepassar-se a l'acariciar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada