dimecres, 27 de març del 2013

Sexe oral: tècniques japoneses


Extret del bloc de las Gran Deessa, presentem aquest interessant article. Esperem que li treieu el mateix profit que li hem tret nosaltres. Per veure l'article a la seva font, cliqueu AQUÍ 


Els japonesos en matèria sexual se les porten: tenen la seva pròpia tècnica es bondage, el shibari; el seu propi Kamasutra o Shijuhatte, un porno que és de bojos, i fins a les seves pròpies tècniques de sexe oral a l'estil de les enigmàtiques geishes.

En japonès 'Shita' significa llengua. Dóna-li a la teva parella un 'bany de llengua'. Recorre amb la teva llengua cada centímetre del seu cos, Lliga'l si això a ell li dóna més plaer. Comença per la seva esquena, segueix amb les seves apetitoses natges, fes-lo girar i llepa el seu pit, i baixa fins al seu penis, quan vegis que està llest per a l'acció. Per escalfar-lo encara més, que senti les suaus i lentes envestides del teu vulva oberta.

Has experimentat el contrast de dutxar-te amb aigua calenta i després amb aigua freda? Doncs fes el mateix amb el cos de la teva parella. Després del càlid bany de llengua, dóna-li un toc de fred bufant sobre la seva pell, en àrees sensibles com la part interior del colze, els canells, els genolls, i clar, els genitals.

Igual que les geishas, que roseguen trossos petits de menjar, rosega el cos de la teva parella: el seu penis, els seus dits, les orelles ... Utilitza alhora els teus dits per acariciar els seus mugrons amb moviments circulars o introdueix un dit lubricat en el seu anus per estimular la seva pròstata (avisa'l que ho faràs, als homes en general no els agrada que els toquin en aquesta zona).

Una tècnica de sexe oral preferida d'aquestes cortesanes orientals és la de succionar el penis de dalt a baix i als costats. Obre la boca amb els llavis cap a fora, mou ​​el teu cap de costat a costat, llepa'l per uns segons fins arribar a la punta del seu penis. En arribar aquí emet un so baix des del fons del teu coll, les vibracions li donaran major estimulació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada