divendres, 14 de desembre del 2012

De nou, cap de setmana. Que tal un massatget?


Com m’agrada l’arribada del cap de setmana pel que té de sexual. Són els dies en que les obligacions no fan que hagis de fer sexe de nit, que malgrat tenir-ne ganes i la màgia de les hores fosques, entre setmana duus a sobre la càrrega i el cansament del dia.

Els dissabtes i diumenges que passem a casa donen aquell temps de relaxació i placidesa, del cos descansat, de les preocupacions fora del cap, del temps disponible per davant. Aleshores res millor que crear ambient, omplir l’habitació de llumenetes, si les espelmes són aromàtiques millor, en quant a la olor, al gust de cadascú, n’hi ha de tota mena. La música adient despertant sentits.

Si penseu en un moment com aquest, avui, al sortir de la feina, passeu-vos pel sex shop, compreu una ampolleta d’oli corporal, però alerta que no us venguin les que diuen tenir propietats que incrementen el desig i olors i sabors especials, això no és del tot cert, els sentits els generem des de la pròpia ment i algunes olors poden espatllar la festa. Us recomanem que sigui un oli sense olor i sense sabor però que es pugui llepar.

Si no en teniu, també es recomanable comprar un petit vibrador per ser utilitzat per els dos. Acariciar les parts sensibles del cos amb aquests aparells dóna una plaer increïble i el joc provoca gran complicitat, ara tu, ara jo. O posats a fer en podeu comprar un parell i jugar alhora. Són molt assequibles de preu, però tingueu en compte que sigui de piles normals. N’hi ha de menudets que funcionen amb piles de botó, però cada recanvi costa tres vegades el preu del vibradoret, a més que s’acaben de seguit.

Un cop equipats espereu la tranquil·litat i gaudiu-vos amb un bon massatge, preàmbul d’una gratificant sessió de sexe en la que vosaltres ja sabeu el que heu de fer.

De tota manera, per anar escalfant motors, us penjo aquest vídeo


Per a completar el pack d’avui, aquí teniu 3 horetes de música per ambientar la vostra sessió d’aquest cap de setmana. Au, a passar-ho bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada