dimarts, 16 d’abril del 2013

Èxit de convocatòria



Més de 34.000 candidats per 50 llocs de provadors sexuals de preservatius

Allau de sol·licituds per optar al mig centenar de llocs no remunerats que ha ofertat l'empresa Durex

Els provadors hauran d'opinar sobre els preservatius i les joguines sexuals de Durex GETTY

Més de 34.000 espanyols han presentat la seva candidatura per optar a una de les 50 places de provadors oficials de preservatius i altres objectes sexuals que ha llançat l'empresa Durex. Fonts de l'empresa han informat que des del llançament de la convocatòria, el passat dia 3 d'abril, per buscar provadors oficials dels seus productes, més de 152.000 persones han visitat la pàgina de Facebook en què figuren les condicions de l'oferta, que no té retribució econòmica.
De totes les visites, 34.000 han presentat la seva candidatura explicant per què es consideren bons candidats i candidates per provar els preservatius i les joguines sexuals que comercialitza aquesta marca. Les mateixes fonts han expressat la seva satisfacció per l'"èxit espectacular" de la convocatòria, que encara pot rebre candidatures fins al pròxim dia 17 enviades per totes les persones, amb l'única condició de tenir més de 18 anys.


"Expert en matemàtiques kamasútriques"

Als 50 provadors oficials elegits, que no rebran retribució econòmica, Durex els facilitarà un kit de productes (preservatius, joguines, lubricants, etc ...) perquè els provin i comuniquin les seves opinions. Els candidats que s'han presentat han argumentat tota mena de raons per ser considerats bons emprovadors, des dels més romàntics que han escrit: "Perquè vull fer gaudir a la meva parella", fins als més surrealistes: "Sóc expert en matemàtiques Kamasútriques, del 0 al 69 passant pel 33 o el 22".

"Perquè vaig néixer al 69 i això ja et condiciona", perquè "el sexe és salut i jo vull arribar als 100 anys" o perquè "m'agrada estudiar aquesta matèria i no em canso d'ampliar la meva formació", són altres dels arguments que els candidats que s'han presentat fins ara han adduït per convèncer els seleccionadors. L'empresa de fabricació de preservatius i altres productes relacionats amb la pràctica del sexe Durex ha volgut que els seus 50 provadors oficials siguin espanyols perquè consideren que Espanya és un país "molt actiu sexualment".

Per accedir a l'enllaç de la notícia original cliqueu AQUÍ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada